Побойникът Васил от Перник ударил бащата на актрисата Луиза Григорова

19-годишният Васил Михайлов, син на прокурора от Перник Бисер Михайлов, повалил с един удар на пешеходна пътека бащата на актрисата Луиза Григорова Красимир Григоров.

Случката се разиграла по време на абитуриентските балове в Перник. Васил бил сред абитуриентите, бащата на актрисата зад него на улицата. В един момент младежът се обърнал, приближил се и му ударил кроше.

Мъжът паднал на пешеходната пътека.

Това разказа в Софийския районен съд 25-годишният Никълъс Тодоров, който заедно с приятелката си Белослава Йорданова, са частни обвинители по делото, защото са сред пострадалите от Васил. Младежът е подсъдим за побой и закани.

Във вторник за първи път на процеса, който от пролетта не може да тръгне, дойдоха освен двама от пострадалите и шестима свидетели. Четирима от тях бяха доведени принудително.

Ударът, нанесен на Красимир Григоров, бил заснет на видео както повечето изцепки на Васил. Самият Никълъс бил виждал 5-6 клипа, които той описа пред съда. На друг се виждало как Васил удря полицай. Той се разпространяваше и в социалните мрежи преди година и половина и на него се чуваше как, докато мъж удря друг, се вика: Ти полицайче ли си?

Източник: 24 часа