Нелепият кандидат Георги Недев занули ППДБ в Перник! Предателството е налице! Това бяха най-жалките избори на десните в Перник

Георги Недев
Георги Недев

По-голяма пародия от това, което направиха от Продължаваме промяната – Демократична България в Перник не сме виждали. 

Да сложиш Георги Недев за кандидат-кмет е решение, което може да вземе само човек с политическа неадекватност. И резултатът на избирателите е налице: само 700 гласа за техния кандидат-кмет и около 1500 за общински съветници.

В същото време на 30 километра от Перник, ППДБ къртят столицата с Васил Терзиев, а на 5 километра от Перник Кирил Стоев прави същото с Радомир.

Всеки един билборд с Георги Недев сваляше няколкостотин гласа от резултата им. По едно време в кампанията дори се появи един банер, в който физиономията на Георги Недев изскачеше отдолу нагоре и обратното, досущ като Уди Кълвача.

Георги Недев седеше също толкова нелепо и на пункта на ППДБ за ловене на избиратели. Снимките говорят ясно, но от ППДБ слепи ли са, че не ги виждат?

Сглобката между Георги Недев и бизнесменът Коце за който „За Перник“ писа се сбъдна. Отново излязохме прави. Георги Недев се спазари с бизнесмена Коце да влязат само те и избутаха останалите си „съпартийци“. Няма проблем. Те са там само за масовка и да „се борят“. Печалбата отива в схемаджиите.

Сега общински съветници, ще са точно тези, които посочихме в материала си от преди няколко седмици – Георги Недев и бизнесмена, свързан с ледената пързалка Коце. Някои неща бяха ясни от самото начало. Бяха видими от далеч.

ППДБ Перник е ликвидирано от предатели, продажници и нелепи хора. Затова избирателя им обърна гръб.

От ППДБ обичат да обвиняват всички за всичко, само не и себе си. Но когато от двете ти страни, твоите съпартийци се представят чудесно – Радомир балотаж, София също, а само Перник резултата е такава катастрофа, то…видимо и за слепите е какво става с тази партия.

Коментари

коментара