Прокурор Бисер Михайлов ПРЕБИ ЖЕНА СИ, тя е в болница

Прокурорът от Окръжна прокуратура – Перник Бисер Михайлов е пребил жена си тази нощ. Жената е настанена в болница с мозъчно сътресение. Сигналът е подаден от дъщеря им в полицията, съобщи бтв.

Следовател от Софийската градска прокуратура отива на място, за да извърши оглед на местопроизшествие и разпити на свидетели.

Бисер Михайлов е задържан в ареста.

ZaPernik.com припомня, че Бисер Михайлов беше заместник-окръжен прокурор на Перник, но след скандалите около сина му  побойник Васил, той беше преназначен като редови прокурор. Имаше призиви да си подаде оставката и да напусне съдебната система, но той остана и бе преназначен.

Сега обаче Софийската градска прокуратура  ще предложи на главния прокурор да поиска отстраняването на Михайлов от висшия съдебен съвет (ВСС).

До всичко това се стигна, след като в публичното пространсто изплуваха редицата побои на сина на пернишкия прокурор –  Васил Михайлов, който в момента е обвинен в няколко престъпления. Последно той бе обвинен в побой и закана за убийство на приятелката си.

Това не е първо провинение на прокурор Бисер Михайлов. Припомняме, че преди години той и брат му  бяха задържани за лихварство, а впоследствие съда ги оправда.

 

 

Коментари

коментара