ГЕРБ-ер номер 1 в Перник празнува ЧРД, черпи с козуначена торта. Всички му честитиха…само един съпартиец… НЕ!

Денислав Захариев – ГЕРБ-ер номер 1 в Перник /снимката ляво/ празнува днес рожден ден, научи ZaPernik.com. Председателят на Общинския съвет и водач на листата на Герберите в Перник е черпил с козуначена тортичка, научи сайта ни.

Всички съпартийци са му честитили рождения ден. Телефонът на Денислав Захариев не спира да звъни и да приема пожелания от членове на партията, но само едно лице не му пожела нищо хубаво и не му честити празника. Това е областния координатор на ГЕРБ Емил Костадинов /със скръстените сърдито ръце на снимката/. До 15 часа от него няма ни вопъл, ни стон от него. „Ни пуха, ни пера„, както би казала жена му Надка.

Негативното поведение на Емил Костадинов се обяснява в ГЕРБ с това, че не можа да преживее, че партията и централата му отреди неизбираемото 12-то място в листата за кандидат общински съветници, въпреки, че се води формално областен координатор на ГЕРБ. Отрицателното му отношение към съпартийците си личи все повече и не може да бъде скрито, ядосват се ГЕРБ-ери пред сайта ZaPernik.com. „Недопустимо е да се държи като сърдитко Петко, защото му е празна торбата. Ние сме голяма партия. Когато поставяш личното над партийното, прави лошо впечатление, както в Перник, така и в централата в София„, споделят ГЕРБ-ери от Перник.

Припомняме

На откриването на кампанията в Перник Емил Костадинов не отиде в църквата на молебена по случай старт на политическата надпревара, а в официалното представяне в хотел „Струма“ се появи за няколко минути, колкото да отбие номер.

Същото се е случило и на откриването на кампанията в Радомир.

От ГЕРБ обмислят да му изпратят писмена повиквателна за откриването на кампанията за град Земен във вторник, за да не закъснее и там.

Но да се върнем на рождения ден на Денислав Захариев…

Денислав Захариев беше избран от цялата партия за водач на листата съветници, а тази година Захариев бележи връх в своята политическа кариера – стана председател на Общинския съвет в Перник, благодарение на мнозинството на ГЕРБ в Съвета на града.

ГЕРБ се бори отново да задържи мнозинството в Съвета. Дали това ще се се случи, зависи само от избирателите.

Следим темата!

Честит рожден ден на Денислав Захариев!

Коментари

коментара