Свидетелка за „подвизите“ на прокурорския син Васил: Преби до безсъзнание приятеля ми, размаха ми нож, всички стояха и гледаха

Нов свидетелски разказ за насилие и жестокост към двама души по случая с прокурорския син от Перник.

Пред камерата на bTV говори млада жена, която твърди, че е заплашвана с нож от Васил Михайлов, след като той е пребил приятеля ѝ до припадък.

За нападението Михайлов е подсъдим.

Михайлов е с две обвинения за общо 11 престъпления. Днес едното от делата срещу него беше отложено заради болни адвокати. Като свидетел в съда дойде и Белослава, за да разкаже за запознанството си с прокурорския син от 9 април миналата година.

„Моят приятел Никълъс е казал на неговата бивша приятелка „тая“. Помоли моя приятел да отиде да се разберат нещо, да поговорят. Започна да го удря с плесници в главата, свали го на земята, след това всички удари бяха изцяло в главата му – с ритници, с коленца, с юмруци“, разказва Белослава Йорданова.

Младата жена казва, че през цялото време крещяла за помощ пред няколко свидетели.

„Взе ножа от негов приятел и започна да ми замахва, крещейки цинизми, че трябва да млъквам. Молейки се пред петима свидетели да направят нещо, те стояха отстрани и наблюдаваха, някои снимаха, трети подават нож“, допълва Белослава.

Момичето успяло да подаде сигнал на 112. По думите ѝ едва тогава насилието било прекратено от Михайлов.

„Реших да говоря сега, защото забелязвам, че това се превръща в тенденция. Колко много такива хора се навъдиха и продължават да си живеят безнаказано“, казва още потърпевшата.

Междувременно Васил Михайлов излезе и с коментар по отношение на записа, който неговата бивша приятелка изкара в медиите, в който запис мъж казва:

Аз, ако реша да те убия, аз ще те убие по начин, по който никой няма да разбере. Разбираш ли“, казва гласът в записа.

На въпрос дали неговият глас, Михайлов отговори: „Вие сте журналисти и сигурно знаете. Аз съм добър човек и не заплашвам хора“.

Записът е направен от бившата приятелка на Васил Михайлов – Боряна Рангелова, казва самата тя. Твърди, че мъжкият глас бил този на прокурорския син.

Коментари

коментара