Ако реша ще те убия по начин, по който никой няма да разбере

Още скандални драми около пернишкия бияч  – прокурорския син Васил и неговата вече бивша приятелка Боряна, заради която на перничанина бяха повдигнати още обвинения в заплаха за убийство, разкрива екип на btv

Преди дни Боряна разказа за разговор между тях, в който Михайлов отправя заплахи към нея. А днес излезе и запис…

„Аз, ако реша да те убия, аз ще те убия по начин, по който никой няма да разбере. Разбираш ли?“, казва мъжки глас в телефонен разговор.

„Искаш ли да ти кажа нещо?“, пита Боряна.

„Аз не ти го казвам, за да те е страх. Не искам да ми казваш: „Ти не може да ме пипнеш“. А ти гарантирам, че аз, ако реша да те убия, ще те убия. Не теб, а и който и да е човек“, казва още мъжкия глас в телефонния разговор.

Женският глас е на Боряна Рангелова, признава самата тя. Твърди, че е записала разговора, а мъжкият глас бил този на бившия ѝ приятел – Васил Михайлов.

„Записът е от 1 юли – тогава ние вече с него се бяхме разделили. След нашата раздяла той имаше мярка за неотклонение, в която отново посочи моя адрес“, обяснява пред камерата на bTV Боряна Рангелова, бивша приятелка на прокурорския син.

Именно заради страха, че мъжът ще се върне в дома ѝ, Боряна подава жалба в полицията, че е жертва на насилие. А след разкритията ѝ пред bTV, че е била пребивана и заплашвана многократно от прокурорския син, днес го потърсихме в къщата в Перник, където е под домашен арест.

„Не, никога не съм пипал жена. Това е най-комплексарската работа – да пипне жена, да пребие жена, да я заплашиш или каквото и да е било. Това е най-гадното нещо. Ти значи си много слаб, ако биеш жена“, казва подсъдимият за побои и закани с убийство Васил Михайлов по повод обвиненията на Боряна.