ТЯ проговори: Приятелката на прокурорското синче разказа за ада, в който е живяла

След като полицаи нахлуха в дома на бияча от Перник – прокурорския син Васил Михайлов, прокуратурата му повдигна ново обвинение за заплахи за убийство и побой над неговата приятелка – Боряна Рангелова.

Васил Михайлов демонстрира отново своята надменност пред камерите на медиите и заяви, че само хубаво е правил на своята прителка, както и че е срещу всяка проява на насилие срещу жена. Той отрече и да е заплашвал с убийство приятелката си.  Васил каза още, че докато е бил в затвора, гаджето му е изневерила с друг, но той загърбвал хората, които го предавали.

Трудно е да му се повярва, нали?

Малко след това някои медии писаха и разпространиха неприлични снимки на момичето с цел да я очернят и злепоставят пред обществото.

ТЯ обаче проговори.

В свой пост във Фейсбук излезе Боряна, за да опровергае казаното по неин адрес и да покаже, че не се страхува от компромати и насилие:

„Поради множеството постове с недостоверна информация относно моята личност , не можах да остана безучастна и безгласна . След като искате да видите колко точно съм била “изплашена” , колко точно съм била разрушена мога да ви предоставя стотици такива снимки , навярно признавате нечия болка само когато човекът пред вас е пречупен . Всички вие които публикувате сегашните ми снимки в които съм усмихната , след като преминах през всичко това и останах цяла , всички вие които публикувате и другите ми снимки , които притежава само лицето Васил Михайлов , искрено ви пожелавам никога да не живеете така , както живях аз , защото много от вас не биха издържали и секунда така , както аз съм живяла 2 години . Обръщам се не само към хората които ме осъждат , обръщам се и към всички онези които ми дават цялата си подкрепа , за да им благодаря ❤️ Обръщам се и към всички жени , изпитали това което съм изпитала аз – НИКОГА НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ да ви посягат , да определят правилата на живота ви , да ви казват как трябва да изглеждате , да подтискат личността ви или да ви убеждават , че не сте обичани и ценени , но най-вече НИКОГА НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ! – няма защо да сте изплашени , защото ИСТИНАТА винаги побеждава !“

По думите на Боряна, Васил я е малтретирал и психически, и физически, забранявал й е да излиза вечер, да има приятели, да говори със семейството си. Тя признава, че го е обичала и се опитвала да го промени към по-добро, но безуспешно.

Коментари

коментара