На живот и смърт: ФК Миньор ТРЯБВА да бие Литекс на всяка цена

Следващият мач на футболен клуб Миньор Перник срещу Литекс ще е на живот и смърт. Това каза старши треньорът на миньорци Красимир Петров. По думите му перничани трябва да спечелят на всяка цена. В противен случай става много, много тежко.

В последните мачове единственото, което удрят „чуковете“ на Перник е дъното. Пернишкият стогодишен клуб е на ръба от изпадане от Б група. А кризата в Миньор-Перник вместо да преминава се задълбочава.

Междувременно тръгна слух, че футболистите нямали стимул да играят, защото не им били плащали редовно. Това обаче се оказа лъжа. Самият Красимир Петров се наложи да опровергава слуховете пред Sportal.bg:

„Няма такова нещо. Всички заплати на треньорите, футболистите и служителите на Миньор се изплатени до последния лев, няма забавени плащания. Искам да кажа, че така или иначе аз не съм дошъл в Миньор за пари, а за да направя всичко възможно да спася отбора от изпадане. Това е моята цел. Ако обаче феновете преценят, мога да си тръгна веднага.

Чака ни много важен мач с Литекс, който ще бъде на живот или смърт. Сега ситуацията ни е тежка, но ако не вземем този мач, ще стане два пъти по-тежко. Трябва да спечелим на всяка цена“, заяви Красимир Петров.

Мачът между Миньор и Литекс е на 13 май от 18:00ч.

Коментари

коментара