Появи се ОЩЕ ЕДНА ЖЕРТВА на прокурорския син от Перник. Рисувал стените на килията си с НАЦИСТКИ СИМВОЛИ

Васил Михайлов, синът на доскорошния зам.-окръжен прокурор на Перник Бисер Михайлов, е получил още едно обвинение, съобщава Флагман.бг.

Той е привлечен като обвиняем по чл.129, ал.2 от Наказателния кодекс – за нанасяне на средна телесна повреда на млад мъж в Созопол.

Инцидентът е от 31 август 2021 година, но за него става ясно едва сега. Според обвинителния акт Васил Михайлов посетил хитовото заведение „Мистери“. Около полунощ на алеята пред нощния клуб той нападнал друга компания – на няколко местни момчета.

19-годишният перничанин нокаутирал Петър П. от Созопол, причинянайки му „деформация на носа и тотална реконструкция“. т.е. – буквално му е помлял носа. Младежът дълго време се възстановявал, направени са му няколко операции.

А биячйт му го грозят до 6 години затвор.

Обвинителният акт е внесен в Районния съд на Бургас, очаква се насрочване на първото заседание.

Срещу Васил Михайлов до този момент има 8 висящи дела за нанасянето на различни телесни повреди. Очертава се дълго време да прекара в затвора.

Междувременно, той поиска по-лека мярка за неотклонение от Софийския районен съд, но това му бе отказано.

По време на делото стана ясно, че 19-годишният прокурорски син продължава с проблемното поведение зад решетките. Той не веднъж е влизал във физическа саморазправа с други лица в ареста. Поради тази причина и факта, че обвиняемият е изрисувал стените на килията си с нацистки символи, той е бил преместен от Централния софийски затвор в Бобов дол.

Коментари

коментара