Какво се случва с Наталия от Перник, която спешно замина за Истанбул?

Наталия от Перник, която днес отпътува спешно за Истанбул, тъй като български болници отказаха да я оперират вече е настанена в хирургията на болница Медикана в Истанбул и след задължителния ковид тест е включена на системи, като е преминала преглед при един от асистентите на проф.Мутлу Демирай.

Това съобщи съпругат на Наталия – Наско. Лекалят е обнадеждил семейството, че няма тази вечер да правят нищо, защото е подобрила състоянето си, а утре ще мине всички възможни прегледи и ще бъде прегледана от един от най-добрите хирурзи не само в тази болница, а в цяла Турция проф.Корай Топгюл.

На Наталия, която страда от рак и е имала запушване на червата преди да тръгне от България, са й дали да пие вода и тя ще бъде на непрекъснато наблюдение до утре сутрин.

„Аз вече съм спокоен, Наталия също, дори тази вечер ще поспя с нашата малка дъщеричка, на която не успях днес да обърна нужната грижа и внимание.Благодаря ви отново за всичко, което правите за нас, за да живеем малко по-спокойно в тези тежки за нас моменти.Бъдете здрави. Обичаме ви“ – сподели Наско.

Както вече писахме, малко по-рано Наталия тръгна по спешност към Турция, тъй като две български болници отказаха да я приемат. С неистови болки и с риск да оживее перничанката пропътува до Истанбул, преживявайки и истанбулското 12-километрово задръстване.

В момента Наталия е добре. Това най-важното. Молим се за нея и за това скоро да се стабилизира.

Някои ще си легнат с чиста съвест, че са оказали помощ на една човешка душа. Други – едва ли.

Такъв е живота…

Коментари

коментара