Страшни ЗАБРАНИ помрачиха банкета на Община Перник! Ексклузивни кадри и видео отВЪТРЕ!

Стриктни забрани помрачиха банкета на Община Перник, за който „За Перник“ се интересува тъй жадно, научи сайта ни.  Както писахме миналата седмица, купонът се проведе в петък вечер в хотел „Струма“ и струваше 45.70 лева. Публикувахме и менюто на властимащите в Перник.

Страшни забрани са помрачили празника на повечето общинарки , научи сайта ZaPernik.com.

Забраните са дошли от кмета на Перник Станислав Владимиров, който е казал да няма никаква чалга, докато е там. Общинарите са се мъчили на естрадна музика и народни хора. Тази забрана стресирала много от тях – най-вече тези от отдел „Култура“, които жадували за песните на Азис, Милко Калайджиев и Васко Жабата, но били принудени да слушат прокажените ФСБ, Роси Кирилова, Сигнал, Лили Иванова и други комунистически естрадни величия.

Тази чалга забрана помрачила празника на много общинари, но втората направо ги заклала.

Пушенето в ресторанта било забранено и служителите на Община Перник трябвало да излизат навън да пушат, както правят обикновените хора. Това съсипало повечето от тях, които си пушат тайно в общинските стаи и са свикнали законите да не важат за тях.

Имало дори нервни излизания навън за пушене и постоянно дюдюкане няма ли все пак да им се разреши незаконно да пушат вътре.

По информация на zaPernik.com, след като кмета на Перник си е тръгнал положението с дисциплината малко се развалило. И с музиката, и с цигарите. Кметът Станислав Владимиров е напуснал купона около 1 часа след полунощ.

В народните танци номер 1 на дансинга се доказал общинския секретар Мартин Жлябинков, ПР-ът на кмета Адриан Скримов и зам.кмета по строителството Мирослав Стоицев. Имаме видео кадри:

Иначе общинските прасенца по чиниите на празнуващите били облизани старателно. /основното ястие беше свински врат със сос/. Ракийката бе изпита до дъно, а новите костюмчета – показани и раздрусани добре в ритъма на Славка Калчева и „Бяла роза“.

Афтър парти:

Вторият зам.кмет в Община Перник Стефан Кръстев заградил няколко общинарки след края на банкета в пиано бара под ресторанта. Помазаните служителки изпадали в екстаз, но zaPernik.com научи, че същите в живота им мъжете ги държат много изкъсо и сега са решили да наваксат. Няма да качим снимки, че да не ги бият или да не ги разведем. Каквото си е било на банкета…си остава там. Но няма да оставим читателите ни без информация и кадри за най-обсъжданото събитие в града тази зима – хората в Перник знаят, че единствено сайта ZaPernik.com не му пука и ще публикува жълтата информация на всяка цена.

Иначе, първата новина за банкета на Общинарите от миналата седмица взриви града. Хейтърите само ускориха новината многократно. И я направиха една от най-успешните за годината. Сигурни сме, че и тази ще пръвърти брояча.

Чети, перничанино и гледай! Общинар се друса пред теб!