Пребитата актриса Диана Димитрова нападна перничани: Защо мълчахте всички, бе, хора, защо?

Актрисата Диана Димитрова, която наскоро призна, че е пребита от колега по време на работа, но си е мълчала дълго за боя, нападна с упреци перничани защо толкова време са си мълчали за терора на прокурорския син в града, видя ZaPernik.com.

Диана призна, че основния й вдъхновител да разкаже за срамната и неприятната случка в живота си е било интервюто на перничанката Мариана Андонова – жената, която даде гласност за терора на младежа в Перник, който малтретира из целия град. Случаят се разшумя и младежът беше арестуват, след като съпругът на Мариана бе пребит от него и постъпи в болница.

Актрисата Диана Димитрова, която вече е лице на кампания срещу насилието, разказа в предаването  „120 минути“ по bTV  колко е отвратена от това, че цял един град Перник мълчи срещу насилието на едно момче:

„- Да. Отврати ме. Надявам се, че това младо момче да се замисли, че не е хубаво да причиняваш насилие и да караш други хора да те снимат с телефон. Това е не нехуманно. Не знам. Моето съзнание не може да понесе това, че някой може да си позволи това зверство и той да бъде прикриван от цял град. Цял град! Защо питат мен защо сега? Питайте тези хора, които живеят в Перник. Защо мълчахте всички, бе, хора, защо? Защото, доколкото съм информирана, след това започнаха да излизат и други жалби, други клипове. Тоест някой много сериозно дълго време си мълчи. Както и аз. Аз също имам огромна вина, но ако бях говорила тогава, когато бях току-що завършила студентка, която иска да се реализира в България, кой щеше да ме чуе? Това лице има …. Тодор Колев имаше една много хубава песен – „Фалшив герой“ – и аз съм сигурна, че когато стигнем докрай, профайлърите ще кажат своята дума, защото тази агресия, тя личи, има много записи.“

Коментари

коментара