Бащата на изчезналия Сашко проговори

„Вярвам, че той е жив и здрав“. Това заяви в ефира на Нова телевизия бащата на изчезналия 12-годишен Александър, който също носи това име.

Той разказа, че обикалял по сигнали на врачки и гадателки, които му показват различни места, където се намирало детето. Уверявали го, че било живо.

„Той ми е единствен в живота, нямам смисъл да живея, ако не го намеря“, каза с треперещ глас бащата.

Той разказа и какво точно се е случило, когато Сашко е изчезнал:

„Аз спирам колата, той слиза, взима си „Зайо Байо“ или някаква играчка и тръгва пред колата. Не ходя с него, защото имам детска церебрална парализа и ми е трудно да ходя с неговото темпо“, споделя Александър, който е нотариус по професия.

„Той си върви пред мен и аз го догонвам с колата след малко. Загледах се в моя интернет за 5-10 минути и след това вече го нямаше“, разказа бащата.

„Той има много висока степен на имунна защита. Никога не боледува. Може да издържи на студа, но не може да издържи без вода и храна“, категоричен е таткото на Сашко.

„Жена-екстрасенска ми се обади. Каза ми, че го вижда под мост. При него имало мъж, клошар с дълга коса, палели си огън“, каза бащата. Той сподели че обикаля всички мостове, за да го търси.

Коментари

коментара