Фенове събират пари за издръжка на ФК Миньор: Тогава нито кмет, нито общински съветници, нито който и да е друг ще може да ни поставя условия и заплашва

Снимка: zapernik.com

Феновете на Миньор се мобилизираха и започнаха да събират сами пари за отбора, видя zapernik.com.

В групата на футболните запалянковци във фейсбук вече е обявена банкова сметка за дарение в подкрепа на клуба.

Всеки, който желае да подпомогне любимия си отбор в тежката финансова ситуация, в която се намираме, може да го направи по сметката на ФК Миньор“ – пишат верните до смърт фенове и публикуват банковата сметка :

Сметка в лева
SWIFT: CECBBGSF
IBAN: BG44CECB979010E5548600
Банка ЦКБ АД- клон Перник
МОЛ: Ангел Христов
Титуляр: Сдружение ФК Миньор

Като основание за плащане посочете “Дарение” и трите си имена или ЕИК (за фирма).

По думите на Венцислав Симеонов, само тези близо 5000 членове в групата да заделят и внасят в сметката на клуба по 20 лв. на месец, за година сумата ще е около 1 200 000.

„Тогава нито кмет, нито общински съветници, нито който и да е друг ще може да ни поставя условия и заплашва със спиране на финансирането на отбора, а тази наша ангажираност и любов към отбора може да привлече и силен спонсор„, казва Симеонов.

Крайно време е всички да осъзнаем фактът, че да си част от това общество и да му принадлежиш изисква и доза съпричастност, която не е само израз, думи, принадлежност, песни и присъствие на мач. Нужно е и да го подкрепиш финансово, за да има към какво да принадлежиш – категорични са админите на страницата Миньорци Перник.

Коментари

коментара