15-годишен дебютира за СК Металик Перник с две победи

Пернишките тетисти отново се върнаха от държавно първенство с добро представяне. Мъжкият и женският отбор на Спортен клуб по тенис на маса „Металик“ Перник участва в провелата се на 29-ти октомври „А“ Републиканска група в град Пловдив.

В първият кръг „А“ Републиканска група мъже металиците постигнаха три победи над „Локомотив“ Септември, „Марек’76“ Дупница, „Марица фест“ Пловдив. Момчетата от Перник загубиха от отбора на „Чоо“ Пловдив.

Най-малкият състезател на клуба „Металик“  – 15-годишният Мартин Георгиев направи своя дебют като изигра два мача и успя да ги спечели.

Състав : Иван Аянски, Георги Гогов, Александър Марков, Мишел Татарян, Силвио Седевчев.

Добро представяне имаше и за женският отбор на клуба в „А“ Републиканска група. На 30-ти октомври в гр. Пловдив се проведе първият кръг и момичетата на „Металик“ успяха да спечелят два мача над отбора на „Надежда“ София и „Торнадо“ Стара Загора. Женският отбор допусна и две загуби с по 3 на 2 от отборите на “ Панагюрище“ и „Масов тенис“ Пловдив. Мачовете бяха много оспорвани, но малко не достигна на перничанки да победят.

Отборът е в състав :Виктория Валентинова, Нина Николова, Ан-Мари Чорелова и Иванна Македонска която не успя да вземе участие поради лични причини.

Коментари

коментара