45 състезатели от Калоян Ладимекс взеха важен изпит, подготвят зрелищна демонстрация пред Двореца

Най -многобройният клуб в града ни СК “Калоян Ладимекс”, проведе изпит за покриване на ученическа степен таекуон-до ITF.

45 състезателя от спортният клуб покриха изпитните изисквания/теория и практика/.Защитиха успешно и взеха по висока степен в таекун-до, което им позволява да участват в състезания от държавният шампионат, съобщи до ZaPernik.com треньорът на клуба Иво Иванов.

Изпитващата комисия се състоя от :

– майстор Вергилий Ситнилски 7 дан ,генерален секретар на БФТ ITF

-Иво Иванов V danТК ITF международен инструктор

-Соня Добомирова II dan TK ITF

Пред погледа на своите родители малките таекуондисти , показаха умения от удари с крака , с ръце, демонстрираха хвърляния и освобождаване от захвати и падания.

Много сме доволни от уменията на децата , постоянните тренировки /които са благодарение на родителите/ и професионализма на инструкторите допринасят и до качествени резултати

Рестарта който го нправих ме преди три години, с абсолютно нови деца и попълнения, сега ни носи резултати, казват от клуба.

Ако искате да видите възможностите на бойците на СК “ Калоян Ладимекс”, заповядайте на 15.10.2022 пред двореца на културата в Перник от 11:00ч. , където децата и националните ни състезатели ще изнесат една зрелищна демонстрация .Те ще покажат красотата на таекун-до и ще демонстрират умения при самоотбрана срещу няколко противника , чупения, специална техника и форма.

Коментари

коментара