Младата Ивана от Перник вдъхновява малки и големи с танци

Тя е Ивана от Перник и е на 19 години. От 7-годишна започва да тренира художествена гимнастика, след което продължава с класически и модерен балет, а днес вече има своя школа по танци. 

„Започнах да тренирам художествена гимнастика, след което продължих с класически и модерен балет. След 4-ти клас се явих на изпит в “Национално училище за танцово изкуство” в София, което впоследствие завърших. Сега съм студентка втора година и изучавам “Начална училищна педагогика” и “Съвременна хореография” – споделя Ивана за zaPernik.com.

От една година тя води тренировки по класически и модерен балет за деца и е категорична, че това е нещото, с което иска да се занимавам и което я удовлетворява.

Ивана споделя, че малки и големи любители на танците са добре дошли при нея.

„Минималната възраст е 3 години, а максималната за класически и модерен балет е 17, като с по-големите деца ще имаме предимно модерен балет. Другото нещо, за което искам да водя тренировки е “боди балет”, като за този вид тренировки няма възрастови ограничения“ – казва още Ивана.

„В Перник има много млади хора, които искат да бъдат по-активни и да се разтоварят с приятна и отпускаща тренировка, каквато е “боди балет”. Също така всеки един родител би искал неговото дете да се занимава с изкуство, което дисциплинира, възпитава и в същото време прави щастливо детето му“ – казва Ивана.

Всеки може да открие Ивана на телефон – 0877669093 

Коментари

коментара