Mr.Bricolage отваря врати в Перник днес

Най-новият ш магазин на Mr. Bricolage отваря врати в гр. Перник на 30 септември, в 14:00 часа. Дванайстият от веригата магазин е разположен върху терен от 4600 м2 и се намира в най-големия в Западна България Ритейл парк с модерни търговски площи – Перник Плаза, бул.“Юрий Гагарин“.

В структурирането и организацията на магазина е приложена новата търговска концепция на групата Mr.Bricolage, която обхваща всички аспекти на модерната търговия и отразява промяната в начина на обслужване на клиентите. Асортиментът на Mr.Bricolage Перник предлага всичко необходимо за ремонта, поддръжката и декорирането на дома и градината и е разпределен в 11 секции: Осветление, Бои, Текстил и декорация, Баня, Подови настилки, Мебели, Инструменти, Отопление и охлаждане, Железария, Електричество и Градински център.

Предлагат се и много услуги като тониране, рязане и кантиране на плоскости, рамкиране, ушиване на пердета, 3D проектиране на баня, доставка до дома, гаранционно обслужване, финансиране. Чрез платформата МайсторПлюс клиентите имат преференциален достъп до различни услуги, свързани с ремонта и поправките.

Открийте разнообразие от над 30 000 артикула и се консултирайте с някой от 42-мата професионалисти, преминали през специализирани търговски обучения. В центъра за обслужване на клиенти експерт-консултантите подхождат с внимание и грижа към въпросите на клиентите, свързани с техния проект. Разположените там дигитални устройства позволяват достъп до широка информация и още полезни съвети.

Откриването на Mr.Bricolage Перник съвпада със 100-годишния юбилей на първия лекоатлетичен пробег в града, както и с провеждането на събитието Перник Рън – част от националното движение Рън България. На 30.09 ще бягат деца по Програмата на БФЛА „Детска атлетика – Да открием 200 таланта за леката атлетика в България“. По този повод, Mr.Bricolage България дари 2000лв, които ще послужат за закупуването на брандирани тениски за участниците в тазгодишното състезание.

Коментари

коментара