„Кучки“ в Перник

Тази вечер – 7 юли – от 19:00ч. в Перник ще бъде изиграна постановката „Кучки“ от създателите  на „Жена ми се казва Борис“ и „Баща ми се казва Мария“. 

Автор на представлението е Рафи Шарт, а режисьор е Асен Блатечки. За да заредят перничани с весело ннастроение, на сцената на Театър „Боян Дановски“ ще се качат актьорите Станимир Гъмов , Невена Бозукова, Албена Павлова , Даниел Пеев и Петьо Петков – Шайбата.

Сюжетът ни пренася в света на кугарите – зрели жени, които предпочитат да имат интимни отношения със значително по-млади от тях мъже. Творбата отразява в комичен вариант етап от живота на хората, в който трябва да вземат кардинално решение и да започнат да живеят по нов начин. Акцентът в постановката не е връзката между възрастна жена и по-млад мъж, а че е по-добре да промениш всичко в живота си, отколкото да продължаваш да живееш с предрасъдъците и очакванията от обществото. Пиесата завършва с утвърждаване на правото на зрелите жени да бъдат щастливи, като поддържат свободни интимни отношения.

Продукцията е на ДКТ “К.Величков”- Пазарджик. За резервация и контакт, билетна каса: 076 603 203

Коментари

коментара