Пълен абсурд лъсна след поройния дъжд в Перник

Читател пише до ZaPernik.com за абсурдна ситуация, която вчера лъсна при голямото наводнение в града след проливния дъжд: 

„В случая ви пиша за една абсурдна ситуация. Преди около 2 месеца в кв.Куциян бяха направени два легнали полицая, като всички мислехме,че са изградени с цел намаляване на скороста на автомобилите. Оказа се обаче, че легналите полицаи са изградени за да спрат потока на вода към най ниската част на кв.Куциян и до самите полицаи са сложени тръби, от които тръби се очаква да поемат огромното количество вода, която се спуска от кв.Калкас към кв.Куциян. Тази информация е взета лично от човека, който ги е изградил, няма да му споменавам името, само ще ви подскажа, че работи в общината и е „инжинер“.

По скандалното в случая е, че няма нито маркировка, нито знак който да предупреди за съществуването на тези легнали полицаи и вече има счупени автомобили.

Прилагам и снимки, както и видеоклип, заснет час след поройния дъжд, който валя днес. Вие сами преценете тези два легнали полицая, как биха предотвратили това наводнение.

На последната снимка се вижда тръбата, която е точно до легналия полицай и как водата въобще не влиза в самата тръба, тъй като при най-малкия дъжд тя преминава върху легналия полицай. И ако това не е пълен абсурд, не знам какво да кажа по въпроса“.

Коментари

коментара