Бойците от „Прайд“ донесоха два златни, един сребърен и един бронзов медали за Перник

клуб Прайд ММА

На 30.04. 2022г. спортен клуб по смесени бойни изкуства „Прайд“ гр. Перник взе участие на турнир по граплинг. На състезанието взеха участие около 400 човека, като пернишкия клуб беше представен от 8 човека, които се представиха повече от достойно, съобщиха за ZaPernik.com  от клуба.

„Измина още едно участие за нашият клуб, което се проведе в град София. Турнира беше по граплинг, като за повечето беше за първи път, но въпреки това успяха да играят добре, че даже и да запишат победи срещу хора, които са отдавна в този бранш! Истински съм горд с абсолютно всички, но това не значи, че няма да ви тормозя в залата още повече“, коментира треньорът Иван Георгиев след мача.

Клубът се връща с 4 медалиста, като двама са шампиони в техните категории, един вице – шампион и един бронзов медалист.

„Другите момчета, включително и аз записахме по няколко победи, но категориите ни бяха „препълнени“ и силите не ни стигнаха да се качим и ние на почетната стълбичка. Гледаме напред към следващото предизвикателство, което е много скоро“, каза още Георгиев.

Равносметка за клуба е следната:

Светослав Величков – първо място, мъже,бели колани, до 61.5кг.
Ангел Рангелов – първо място, мъже, бели колани, до 97.5кг.
Никола Методиев – второ място, деца до 10г. До 40кг
Митко Иванов – 3то място, деца до 11г. До 45кг.

„Респект за абсолютно всички, които дойдоха и ни подкрепиха, това за нас значи много. Най важното е, че излязохме от турнира, без контузии и гледаме напред към следващото предизвикателство“, допълни Иван Георгиев.

Този турнир е четвърти за тази година на пернишкия клуб, като съвсем скоро предстои международен турнир по граплинг. Момчетата се надяват и оттам да донесат още медали в гр. Перник.

Коментари

коментара