Перничани на БУНТ срещу шефа на БФС Борислав Михайлов

Клубовете в страната организират Национален протест срещу управлението на БФС. Той ще се състои на 31 март от 17:00ч. в София, пред срадата на БФС в Бояна, а протестиращите плануват да блокират Околовръсното.

Към бунта срещу Борислав Михайлов и неговото ръководство въстават и пернишките футболни отбори, част от които са пътърпевши от решенията на БФС за изключване от първенството.

Перничани вече изразиха своето недоволство като се събраха в Перник, а сега ще го направят и в София.

Ето как българските клубове са призовани на протест:

Общонационален протест срещу управлението на Борислав Михайлов на 31.03.22 г. в 17:00 ч. пред сградата на БФС в Бояна.

Дойде моментът да се изправим срещу статуквото – обединени и заедно. Време е да се противопоставим на беззаконието и да кажем „Край!” на своеволието.

Призоваваме всички клубове, които търсят промяна; всички фенове, без значение от клубната принадлежност, но милеещи за любимата игра; всички хора, които искат да гледат качествен продукт – присъединете се към нас. Нека загърбим пристрастията и действаме заедно за общата кауза. Каузата БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ.

Нека се обединим в името на клубовете, които бяха неправомерно изключени от системата на БФС, защото имат различно мнение и си позволиха да го изкажат. Нека се обединим в името на децата, на които беше забранено да практикуват любимия си спорт. Нека се обединим в името на бъдещето на българския футбол.

В четвъртък (31.03.) в 17:00 ч. се събираме пред сградата на БФС в Бояна за мирен протест срещу действията на БФС. Действия, пред които не можем да продължим да си затваряме очите. Имаме разрешение от Столична община да затворим Околовръстното и да продължим с изразяването на недоволството по подчертаваме отново – мирен път.

Бъдете с нас! Заедно сме по-силни!

Коментари

коментара