Съветник от Перник: Общината е длъжник на хората от селата

„Община Перник е длъжник на хората от по-малките населени места. Не съм сигурен дали тази година този дълг ще бъде изплатен. Моето притеснение е, че той ще се увеличи дори, защото все още нямаме бюджет“.

Така определи ситуацията в момента общинският съветник от ГЕРБ – Перник Александър Александров в предаването „Нещата от живота“ по канал „Струма“.

„Например миналата година в село Богданов дол не се случи нищо. Бяха извадени от поименния списък улиците за ремонт в кв. „Калкас“ и в селата Драгичево и Кладница. Единствено в кв. Бела вода с доста усилия и постоянство от страна на жителите и на кмета на квартала, както и на колегите съветници от ГЕРБ – успяхме да се преборим за текущ ремонт на два от подлезите под главен път 1-6. Въпреки че единият все още не е в експлоатация“, коментира общинският съветник.

„Община Перник не е само центърът, където се направиха прекрасни градинки на площада. Хората от селата също си плащат данъците и искат добри условия за живеене“ , заяви Александров и допълни, че въпреки всичко общинската администрация трябва да благоволи да предложи на Общинския съвет определени обекти за ремонт.

Тук може да видите цялото интервю с общинския съветник Александър Александров: https://fb.watch/bK_Vl1-ZIt/

Коментари

коментара