Кметът на Перник празнува рожден ден

Кметът на Община Перник – Станислав Владимиров навършва 43 години днес.

Станката, както е известен сред приятелите си Станислав Владимиров пое управлението на общината в година на тежка водна криза, но точно това му даде и шанс да се докаже като управник.

Оттогава Владимиров запази висок рейтинг и симпатии сред перничани, дори стана и Кмет на годината – нещо немислимо за пернишки кмет досега.

Заслуга на управлението на Владимиров е и че той не си затвори очите пред тежък за града ни проблем с бездомните кучета. С конкретни стъпки ситуацията с безстопанствените и домашни кучета и безплатното им кастрирани бе вкарана под контрол и то с голяма доза хуманност и човечност.

Благодарности към Станката валят по социалните мрежи от перничани, които му пожелават, здраве, щастие и много успехи. Други му благодарят за безплатните тестове за ковид и красивата коледна украса.

Станислав Владимиров е роден под знака на Козирог. А ето какво го очаква за предстоящата 2022 година според  астролозите:

Началото на годината ще ви дари със спокойствие и късмет. През януари всичко ще върви като по вода. Няма да имате никакви трудности, в която и да било област. Февруари ще изиска от Вас повече предпазливост. Сега ще трябва да сте нащрек, за да не допуснете сериозни грешки в работата.
През март не възлагайте твърде големи надежди на късмета си и не разчитайте на лесни победи. Успехът ви в служебно отношение е възможен, но само ако положите сериозни усилия.
През април от вас ще се изискват постоянство, последователни действия и съзнателни действия. Това се отнася най-вече до личната сфера, където ще трябва да положите усилия, за да възвърнете баланса и хармонията във връзката си.

През май помощта на надеждни и проверени хора няма да е излишна. Ще имате прекалено много задачи, за да може да се справите сами с тях.

Юни и юли ще ви донесат нови начинания. Възможно е да ви изпълнят съмнения. Проверете добре перспективите и щом всичко ви изглежда наред – смело продължавайте напред.

През август е добре да разчистите живота си от ненужните неща в него. Сега е добре да се замислите за промяна на някои от навиците ви, които не са полезни за вас.
През септември ще ви стане ясно за какво си струва да влагате енергия и за какво не. Това ще бъде ползотворен период, ако успеете да подредите приоритетите си правилно.

Октомври и ноември ще бъдат спокойни месеци, изпълнени с наслада от постигнатото през годината. Ще може да намалите темпото и да се подготвите за предстоящите празници.

Превърнете декември в месец на запомнящите се събития. Някои представители на знака може да се решат да предложат брак на половинката си или да вземат решение да имат дете.