Нов, по-различен зоомагазин отвари врати в Перник

Нов зоомагазин отвори в нашия град. Той носи атрактивното име „Кокал“ и се отличава с  това, че предлага безплатно доставка и консултация за хранене на домашния ви любимец, а собствениците вярват, че от животните можем да се научим на много.
Къде ще се намира магазинът, какво ще предлага и какви са предимствата му, вижте по-долу.

Къде се намира Зоомагазинът?

Здравейте, зоомагазин „Kokal.bg” се намира на ул. „Райко Даскалов“ 11, точно срещу моста с каменните фигури на Централен градски парк.

Каква храна предлагате?

Работим с над 20 марки храни. Ако нещо не е налично днес в магазина, то утре може да бъде при Вас. Предлагаме над 20 вида насипна храна за кучета, над 20 вида насипна храна за котки, 4 вида насипна храна за гризачи, отделно имаме и пакетирани сухи храни за кучета, котки, гризачи, птици и риби. Предлагаме консерви, паучове, терини и лакомства за всички домашни любимци. Имаме суха храна, която се приготвя на бавен огън, за да се запазят всички полезни хранителни вещества, безглутенова храна, храна с над 90% съдържание на месо. Общо взето има храна за всеки вкус и за всеки джоб. Предлагаме и изключително достъпна, ценово, храна за домашни любимци, която е с отлично качество.


Разбрахме, че предлагате и доставка до дома на клиента. Вярно ли е?

Да, за нас е изключително важно на клиентите ни да бъде удобно. Когато някой има желание да си вземе чувал със суха храна, например 10 кг, но няма възможност да си го транспортира, ние с удоволствие ще му го доставим и то безплатно.

Освен храни, предлагате ли нещо друго?

Да, при нас може да намерите различни играчки, козметика, легла, нашийници, поводи, клетки за гризачи, аквариуми и още много други аксесоари за Вашите домашни любимци.

С какво според Вас сте различни?

Освен богатото разнообразие на продукти и различните ценови класове (нисък, среден и висок), които обхващаме, за нас е изключително ценно, че работим с консултанти по хранене на домашни любимци. Всеки наш клиент може да се възползва от така консултация и то безплатно.

Защо отваряте такъв магазин в Перник? Мислите ли, че има място тук?

Да! Перник е моят роден град и аз го обичам изключително много! А перничани са мили, грижовни и добри хора. В нашия бранш се срещаме с невероятни личности – някои са спасили домашните си любимци от улицата, прибрали са изоставени зайчета, ранени котета или кучета. Това за нас са хора с големи сърца, от които може само да се учим.

Имате ли да добавите нещо?

Знаете ли, откакто започнахме да се занимаваме с този бизнес, разбрахме, че има много какво да се научи и от животните. Коте и куче, коте и зайче, коте и хамстер, коте и птиче, куче и зайче могат да бъдат приятели и да живеят заедно. Освен на любов, домашният любимец може да ни научи и на търпимост, толерантност и грижа. Ще се радваме да ни се доверите,

за да изберем заедно най-доброто за Вашия домашен любимец.

Коментари

коментара