Иво Христов отвори очи

Иво Христов отвори очи и се събуди от комата, в която изпадна след най-тежката си операция. Момчето от Радомир бе оперирано от голям тумор в главата, който застрашаваше слуха и живота му.

След като за кратко излезе от реанимация, състоянието му се е влошило и Иво изпаднал в кома. 12 дни младият писател бе между живота и смъртта.

Добрата новина е, че Иво се събуди, но все още състоянието му е тежко, подават му допълнително кислород и го аспирират.

„В момента Иво е качен в отделението по неврохирургия, но състоянието му все още остава тежко, подава му се допълнително кислород и го аспирират на няколко часа заради запушването в белия дроб и последвалата пневмония. Предстои много дълго и трудно възстановяване, както и няколко седмици прекарани в болничната стая. Но най-важното е, че той се върна при нас.“, пишат близките на Ивчо от Радомир.

И допълват:

Тук е моментът да благодарим и на екипа от професионалисти в болница “Токуда”, който в продължение на толкова дни се бори за живота на Ивчо и продължава да е неотлъчно до него. Тези хора работят денонощно в името на това да върнат някой при близките му. Каквото и да кажем ще бъде малко.

Благодарим и на всички вас, които сте до семейството ни и продължавате да се молите за Ивчо. Вярваме, че цялата тази положителна енергия е от значение, достига до него и му помага. Ще ви държим в течение как върви възстановяването му.

Споделяме отново начините, по които можете да го подкрепите финансово, защото предвид дългия престой в болницата ще има нужда от вас:

– Като изпратите СМС с текст DMS IVCHO на номер 17 777 на цената на 1 лв.

– Чрез превод в дарителската му банкова сметка: POSTBANK BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов

– Чрез дарение в Pay Pal: [email protected] – Иво Христов

Коментари

коментара