Бойко Борисов е в Перник

Лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов е в Перник, научи zaPernik.com. Той се включи в инициативата на младежката структура за боядисване на пейките и облагородяване на пътя за хижа Славей.

Лидерът на ГЕРБ дойде до младежите и ги посрещна с : „Добър ден, може ли на сенкя малко„.

Радев да дойде да се учи. С един дрон ме шпионираше„, призова Борисов като видя какво младежите правят на терена, на който всяка година партия ГЕРБ празнува годишнините си.

Лидерът на СДС в Пернишко Юлиан Ситарски подари икона на Борисов с думите, че е най-успешният български премиер. „Бъдете здрав! Да ни водите в поредния успех в името на България!„, призова Ситарски от СДС.

Икона получи и Кирил Ананиев – водач на листата на ГЕРБ Перник. „Като знаете, че ще е пак финансов министър и почвате да му се радвате„, избъзика се Бойко Борисов.

Групата политици тръгна на да седне на сянка, за да даде изявление. Борисов леко накуцваше, защото има раничка. Бойко продължи отново разговора с лидера на СДС Перник Юлиан Ситарски:

Вчера слуша ли финансовия министър пресконференцията?„, попита Борисов.

Слушах му глупостите„, каза Ситарски.

Не. Не са глупости. Ела Ананиев до мен да слушате суровата реалност на най-доброто на най-доброто на сегашното правителство. Може да го озаглавим: Приключенията на Асен Василев в чудния свят на държавните финанси“, каза Борисов и взе лист от чантата с написани таблици и текст

Преди месец това момче каза, че бюджета е продънен и буферите са изчерпани. Румен Радев го беше пратил в Брюксел и сега казва: Открихме 1.5 милиарда за допълнитлни разходи. Къде ги откри, бе? В чекмеджета ли? Представяме си, че в Харвард учат интелигентни хора. Представяте ли си под какъв натиск е подложен това момче, да говори лошо?“, продължи Борисов.

Това момче продължава: Дефицитът ни е третия най-нисък в Европейския съюз, заедно с държавния дълг„. Ама ура, бе, другари. Даже, бяхме втори. А по дефицит – първи„, продължи да му се подиграва Бойко Борисов и продължи с цитатите от финансовия министър: „Това ни дава една устойчивост, за да можем да продължим държавните политики“. Борисов тогава го попита: Ами защо ни стържете, бе, сладкиши? Защо искате да ни стържете, че сме ви оставили милиарди“

После Борисов засегна темата с данъчните проверки. „Заради публични публикации, данъчните започват проверки на Влади Горанов. Това добре. Но заради публични публикации, новата власт казва, че няма да започне проверки на Бойко Рашков„, продължи на контраатака Борисов.

Може да изгледате цялото видео от посещението на Борисов в Перник от тук:

Коментари

коментара