Тригодишно момченце спешно се нуждае от помощ за да оцелее

Едва три години живот, а вече пълен с толкова болка… Близки на 3-годишния Кристиян се свързаха със zaPernik.com с надежда за помощ да бъде спасено детенцето им и да получи шанс за живот. Моля, споделете тази новина! Перничани не веднъж са доказали, че могат да направят чудеса за нуждаещите се от помощ.

Тригодишният Кристиян води героична битка с коварно онкологично заболяване „НЕВРЛОБЛАСТОМ“ . В началото на 2020 година баща му открива образувание от лявата страна над ключицата му. След преглед лекарите му казват, че е нормално да има такива възли , но ще му мине и че просто е настинал . Изписват му антибиотик за лечение на настинка и след 10 дни двегодишният Криси ,които тогава едва е започвал да говори усеща силни болки в корема.

Започва се отново обикаляне по лекари в Разград , но безуспешно лечение. След 4 месеца родителите на Кристиян отиват във Варна и там след пълни изследвания и биопсия откриват образувание в дясна надбъбречна жлеза.

На 07.05.20 г. родителите чуват най-ужасната новина ,че детето страда от онкологично заболяване Невробластом

Започва веднага осем курса на химиотерапия, от които Криси остава без коса ,но все пак е игриво дете и не спира да се усмихва на света. В София му правят суспенотерапия, но за съжаление детето получава инфекция и отново му назнчават два агресивни курса на химиотерапия .

В момента детето е на поддържаща терапия и СПЕШНО трябва да започне лечението си в Турция .Сумата която е нужна за лечението на детето е 50.000 евро, като ще бъде лекуван в най-добрата клиника в Турция.Предстои да се извърши нова диагностика и да се изготви нов план за лечение на детето. В зависимост от резултатите от диагностиката ще му бъде насрочена химиотерапия и трансплантация на костен мозък .

СУМАТА Е НЕПОСИЛНА ЗА СЕМЕЙСТВОТО НА КРИСТИЯН и затова техни приятели организират дарителска кампания . Молим всеки които може да се включи да помогне на малкият Криси, да пребори това заболяване.

👉Дарителска Сметка
👉Титуляр:Кристиян Георгиев Борисов
👉IBAN:BG61BPBI79494072082701
👉BIC:BPBIBGSF
👉Пощенска банка

Коментари

коментара