Стоян Мирчев: Ще разчитам на всички в листата, хората са готови и искат промяна

БСП регистрира листата си в Перник

„Искам да благодаря на хората, които са до мен и ще участваме заедно на тези парламентарни избори. Знам, че няма да бъде лесно, защото след 10 години управление, ГЕРБ като октопод са обсебили всички нива на държавната и изборна администрация, но съм убеден, че хората са готови и наистина искат промяна.“

Това каза при регистриране на листата на „БСП за България“ в Перник водачът на листата там Стоян Мирчев.
Според Мирчев промяната за Перник е започнала преди 2 години с избирането на кмет от БСП.

„Надявам е промяната да продължи и с нашата листа, която е съставена от хора, които са дълбоко свързани с областта и ще работят здраво за нея“, подчерта Мирчев. Той беше категоричен, че като водач на листата ще направи всичко по силите си БСП да постигне добри резултати и Перник да има повече представители в парламента.

Стоян Мирчев представи и останалите кандидати в листата на социалистите. Втори след него е Георги Чернев, създател на Пернишката Търговско-промишлена палата и добре познат в областта.

„Много съм щастлив, че трета в листата е колегата ми от 44-то Народно събрание Евдокия Асенова, която е дълбоко свързана с района и най вече с Радомир“, сподели Стоян Мирчев. Председателят на Младежкото обединение в Перник Станислав Павлов е на 4-то място, след това е председателят и общински съветник от Трън – доц. Ташко Минков.

„Благодаря, че са част от екипа на Иво Михайлов, който е експерт по финанси и банково дело, както и на Иван Димитров – доктор военна логистика от Военната академия “Г.С.Раковски, коментира Стоян Мирчев и допълни, че е приятно изненадан и от участието на председателят на МО в Брезник и IT специалист Василена Василева.

В заключение водачът на „БСП за България“ за 14-ти МИР изрази увереност, че с общи усилия и с помощта на местните структури в областта, ще бъдат постигнати добри резултати.

Линк към сайта на официалната страница на БСП

Коментари

коментара