ОБРАТ! Жената, която най-много мразеше Станката го ПОДКРЕПИ за реформите в културата: Стискам палци да устоите срещу атаките на ГЕРБ и БСП, защото очевидно вашата партия се нарича Перник!

????????????????????????????????????????????????????????

Само ден след като кмета на Перник Станислав Владимиров – Станката бе нападнат от Корнелия Нинова и ръководството на националното БСП, защото иска да възроди културния живот на Перник по нов начин, съкращавайки хората, които за 4 години нямат нито един спектакъл, бившата общинска съветничка от Перник Галина Асенова – жената, която е една от социалистките, които най-много е мразела Станислав Владимиров през годините и го е критикувала открито, сега шокира всички, като го подкрепи за реформата в културата и му пожела да устиска на натиска на партийните централи.  Ето какво пише Галина Асенова в профила й във Фейсбук:

Ръководството на БСП пак се изцепи! Свършиха се проблемите в държавата, та членовете на ЦК решиха да се занимават с Перник!

Разграничавали се били от кмета на Община Перник и неговите решения 🙂. Тоест от един от трима-четиримата кметове, които имат 🙂. От онзи, който само преди месец получи награда за кмет на годината!

Интелигентността на позицията се допълва от факта, че председателя на местната структура на БСП е заместник-кмет на Общината, председателят на областната младежка структура на БСП е главен секретар на Общината. А областният председател на БСП в Перник е член на комисията по култура в общинския съвет. Демек всички те участват в политиките и реформите, които новата пернишка управа се опитва да провежда. Та от кого точно се разграничавате, партийно ръководство на Позитано? 😉

И най-забавното е, че разграничаването е от решения за сектори, които от години стоят забатачени, винаги защото някоя „гилдия“ си пази нищоправенето!

Стефан Кръстев , стискам палци да устоите срещу атаките на ГЕРБ и БСП, защото очевидно вашата партия тези дни се нарича Перник!

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply