Решението, че Емил Костадинов поема ГЕРБ официално, дойде късно снощи в Перник

Решението, че Областният управител на Перник Емил Костадинов ще стане едновременно областен ръководител на партия ГЕРБ Перник официално пристигна в града снощи, научи ZaPernik.com.

Както сайта писа първи преди няколко седмици, в партия ГЕРБ вървят страхотни промени, а Бойко Борисов след проучвания в Перник се е спрял на нови лица в града. Те ще са двама:

Областен координатор – Емил Костадинов

Общински лидер за Перник град – Денислав Захариев.

Емил Костадинов
Емил Костадинов

В началото, новината на ZaPernik.com бе приета от приближените до екскметицата Вяра Церовска като „фейк“. В коридорите на властта се говореше, че доктор Церовска ще си остане областен координатор на ГЕРБ, но ZaPernik.com както винаги има изпреварваща информация от София и от Банкя.

Така късно снощи новината ни се потвърди. Вече новият областен лидер на ГЕРБ Перник е Емил Костадинов на мястото на загубилата изборите Вяра Церовска.

Денислав Захариев, Александър Александров

Денислав Захариев пък се очаква да стане общински координатор на ГЕРБ Перник на мястото на приближения до Вяра Церовска депутат Александър Александров. Със Захариев ще има и ново общинско ръководство на ГЕРБ Перник. Очаква се промените да бъдат факт през първата половина на ноември 2020г.

Четете ZaPernik.com за горещите политически новини в Перник!

Коментари

коментара