Важно за клиентите на Топлофикация – Перник! Какви ще са условията и отстъпките при сключване на договор за сезон 2020/2021

Както вече писахме, започна преподписването и сключването на договорите с „Топлофикация – Перник“ за предстоящия отоплителен сезон. Какви са условията, възможностите и отстъпките, които перничани ще получат при сключването на договор?

Ето какво съобщават от Топлофикация – Перник:

При сключването на „ДОГОВОР ЗА ПЛАЩАНЕ НА ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ НА РАВНИ ВНОСКИ ОТ КЛИЕНТИ НА ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ ЗА БИТОВИ НУЖДИ“  за отоплителен сезон 2020/2021 , Вие се възползвате от следните условия и отстъпки:

Договор – РАВНИ ВНОСКИ

  • При подаване на заявление в Минна дирекция или информационния ни център, ще Ви бъде пресметната равната вноска за новия отоплителен сезон, спрямо 1/12 от предходния, като 12-та е изравнителна.

Във връзка извънредната епидемиологична обстановка в страната сме предприели всички необходими мерки за намаляване разпространението на вируса в нашите центрове.

  • Възползвате се от 30% отстъпка от първата и единадесета равна вноска при навременно плащане на консумираната от Вас топлинна енергия;
  • Имате възможността формулярите да ги видите и изтеглите онлайн от интернет сайта на дружеството (www.toplo-pernik.com), раздел „Законодателна рамка“, като Ви прилагаме и заявление към плика с фактурата, която държите в момента.

Отстъпка  – АВАНСОВИ ВНОСКИ

При авансово плащане от Ваша страна в първия месец, считано от подписване на договора, на дължимата сума за единадесет равни месечни вноски, Ви правим еднократна отстъпка  в размер на 10 /десет/ % от определената сума.

Повече подробности за договори, отстъпки и промоции на тел: 0700 500 20, интернет сайта ни www.toplo-pernik.com или клиентските центрове на дружеството.

Коментари

коментара