Калин Огнянов от Църква: Изненадан съм приятно от отношението на кмета на Перник Ст. Владимиров към мен,въпреки месеците на критика от моя страна

Изненадан съм приятно от отношението на Г-н Владимиров към мен,въпреки месеците на критика от моя страна. Хубаво е „очи в очи”нещата да се изяснят и съм сигурен,че и той ме разбра правилно, пише Калин Огнянов от пернишкия квартал „Църква“ в социалните мрежи, който преди дни критикуваше кмета във Фейсбук.

1.Има пуснати докладни записки от страна на Кметство Църква относно почистването на р.Маниш и техниката е подсигурена от Г-н Владимиров,остават дребни неща за доуточняване,но коритото ще бъде почистено в рамките на тази година!

2.Почистването и поддръжката на тревните площи в кв.Църква ще бъде заложено през 2021г.към фирмата,която поддържа кв.Изток!

3.Ще има есенно кърпене на дупките в кв.Църква!Има средства и щом от Кметство Църква се предаде списъка с улици-започват!

4.Средствата,които обикновено отиват за организация на/несъстоялия/ събор ще бъдат отпуснати на Кметство Църква/10000лв.-12000лв./и изразходвани по усмотрение!

5.До края на годината ще бъде поставена станция за измерване качеството на въздуха в близост до ТЕЦ „Република”!

6.В началото на следващата година ще бъде поставена станция за измерване качеството на въздуха в близост до „Стомана”!

7.Ако има улици,които не са асфалтирани от фирмата,която извърши подмяната на водопровода да се сигнализира в Кметство Църква,които ще информират Общината!

8.Не на последно място-освен върнатите 6 000 000лв.от дълга на Община Перник,до края на годината са планирали да върнат още 4 000 000лв!

В края на срещата Г-н Владимиров ми каза,че вратите на кабинета му са винаги отворени за мен,както и за всички граждани,за което мога да кажа единствено Благодаря!Надявам се,че всичко което обсъдихме ще се случи!

Коментари

коментара