36 медала за младите кикбоксьори от „КА ЕЛ” Перник

На 14, 15 и 16 .08. 2020 в курортен комплекс „Камчия „ се проведе Държавното първенство по кикбокс на татами стиловете -пойнтфайтинг, лайт и кик лайт контакт. В състезанието за всички възрасти взеха участие 438 кикбоксьори от 27 клуба.

25 състезателя от всички възрасти на спортния клуб „КА ЕЛ” взеха участие в 48 входни категории на стиловете пойнтфайтинг и лайт контак, жените и старшата участваха на киклайт и лайт, съобщиха за zapernik.com от клуба.

7-златни, 15 сребърни и 14- бронзови медала завоюваха състезателите, което нареди клуб „КА ЕЛ „ в отборното класиране на 5 място. Това е едно много добро класиране за младият ни състав , в него взеха участие деца които за първи път се явяват на такъв форум и се представиха достойно, само един златен медал ни дели от третото отборно място. Имаше много голяма конкуренция между нашите състезатели и отборите на” Стар тийм” , „Масару” и „Радулов”.

Едни от най-атрактивните срещи бяха на Констстин Симеонов, който на финал с представител на АБС- файт в стил киклайт на 89 кг , безапелационно заслужи златен медал.

Иван Поповски при юношите на финал до 47кг със представителите на” Стар тийм” показа класа, също така доказа че е изграден боец и няма конкурент в тази категория, но в последните 30сек. го дисквалифицираха за „силен „удар и остана на второ място.

Василена Борисова пък при жените изигра своя финал с представителка на „Стар тийм” , която в колекциите си има европейска и световна титла и стана много хубав финал.

Светослава Евстатиева доказа че няма конкуренция на лайт контакт в категоря +47 и на финала без никакви проблеми победи състезателката на Тагер тийм и завоюва златен медал.

Много добро представяне направи Ивет Василева- два златни на пойнтфайтинг и на лайт контака.

Искаме да изкажем голяма благодарност на детският отбор , който е само от нови състезатели и донесоха много медали .

Илиян Вениславов – два златни медала

Виктор Петров – златен медал и много други

Голяма Благодарност и на родителите които предпочитат децата им да тренират в „КА ЕЛ кикбокс клуб Перник”, за голямата сплотеност и феърплей към другите състезатели, каза Калоян Кирилов –председател на” КА ЕЛ –кикбокс клуб Перник”.

Коментари

коментара