Пернишки крими бос изпрати хубавата си щерка абитуриентка

Известният криминален бос Васил Борчев, известен с прякора Борчо, изпрати дъщеря си абитуриентка. Ая Борчева от Перник , която през 2019 година се закичи с титлата „Lady Bulgaria“, публикува снимки от бала с баща си, както и със свои съученици, пише trafficnews.bg.

Вместо да облече официална рокля, красавицата се появи на завършването си облечена в екстравагантен черен гащеризон, тип чарлстон. За прическата си Ая заложи на конска опашка, хваната на крив път и получи редица комплименти за визията си.

18-годишната ученичка вече има опит в дефилирането, а конкурсът Lady Bulgaria не е първата ѝ победа. Преди време тя е била първенец на още няколко подобни състезания и е повече от сигурно, че предвид атлетичните ѝ форми и в бъдеще ще има изяви в модните среди.

Баща ѝ Васил Борчев от друга страна има богат опит с автокражби, рекет и наркоразпространение. Той известен с криминалното си досие и непрекъснатите преследвания с полицията. През февруари 2009 Борчо избяга заедно със съпругата си, а няколко години след като бе обявен за издирване, той сам се предаде на полицията, но беше оправдан по всички повдигнати обвинения.

Коментари

коментара