Кметът на Перник Ст. Владимиров поздрави перничани от Гърция с края на водния режим и каза да си вземем поука от грешките

Кметът на Перник Станислав Владимиров, който е на едноседмична почивка на Гърция със семейството си, поздрави перничани по случай края на водната криза в социалната мрежа Фейсбук, видя ZaPernik.com.

Постът на Станката събра над 2 000 лайка и 270 коментара към 10.30 часа тази сутрин.

Ето какво написа кмета на Перник:

Язовир „Студена“ е ПЪЛЕН! Водният режим на Перник ОТПАДА! Остава да си вземем поуките и да не повтаряме грешките! Благодаря на перничани, че минахме успешно ЗАЕДНО през тази криза!

Перничани поздравяват кмета в коментари под поста. Част от най-харесваните от тях са:

БЛАГОДАРИМ!!!!!
Благодарим за чистия и неузнаваем гробищен парк, благодарим за видимо по-чистия и подреден град, благодарим, че работите , може би денонощно, за всички нас.
Бъдете здрав и благословен, Вие и цялото ви семейство!
Маричка Генадиева

Благодарение на теб, преминахме по-лесно през тази криза! Благодаря ти за всичко, което правиш за нас и за града! Трудно е, но не и невъзможно и точно това го доказа именно ти! Когато човек има желание – има начин! Затова смело напред – ние сме с теб!
Михаела Георгиева

Браво ,г-н Владимиров ! Сега трябва да излекувате и другите болни звена в града ни !!!Трудно е след толкова години безхаберие ,но ние сме сигурни,че ще се справите !!! Огромно Благодаря ,г-н Кмет!!! Адмирации !!!!!
Павел Музийски

Коментари

коментара