Шофьор на автобус от Перник отиде до дома на пътник, за да му върне изгубена вещ

Перничанка се свръза със zapernik.com за да разкаже за  един добър и честен човек, който е върнал загубен портфейл. „Искам по някакъв начин да му върна жеста, тъй като той не пожела парично обезпечаване а само Благодаря„, пише Ивелина.

„Вчера сутринта свекърва ми се качва на автобус по линия номер 20. След слизане от автобуса осъзнава, че портфейла й е изчезнал. Решава да подаде сигнал в Полицията в Перник, че портфейла й е изчезнал заедно с документите в него. Но преди да подаде сигнала, на адреса ни посети един мъж, оказа се шофьора на автобуса, който след приключване на курса е намерил портфейла паднал. Човекът ни го донесе вкъщи заедно с всички документи и парите в него. Когато му предложихме парично възнаграждение той отказа.
Затова решихме да му благодарим чрез вашия сайт.
Искрени Благодарности на Любомир Любенов и контрольорката. Трябва да има повече такива добри хора като тях, който да дават пример на младите с честност и доброта“, пише Ивелина.

Човекът работи във фирма Темпо. Надявам се да го зарадваме и тази постъпка да стане вдъхновение за всички да правим повече добри дела, казва още перничанката.