Завърши събранието на ГЕРБ в Перник – търсят човек на мястото на Ирена Соколова

Партия ГЕРБ проведе отчетно – изборното си събрание в Перник тази вечер, научи ZaPernik.com.

Събранието е номинирало членове за ново общинско ръководство и членове за председател на общинската структура на ГЕРБ Перник, на мястото на досегашния лидер Ирена Соколова.

Сред номинираните за общинско ръководство са лицата – народния представител Александър Александров, общинския съветник Денислав Захариев, областния управител на Перник Емил Костадинов, Ивета Боянова от Данъчното, Емилия Грозданова – директорката на ПМГ Перник, Роза Стоилова – шефката на Пощите, Теодора Крумова – ПР-ка на ГЕРБ, Валя Страхилова – акушерка, Любо Лазаров – шеф на фитнес, Зоя Николова – бивша кметска наместничка на село Дебели Лаг, Александър Александров – Малкия Сашко – председател на младежкото ГЕРБ, Иван Пенков – работник в областна администрация, Бойка Иванова работи в управлението на образованието в Перник и Иво Петров – общински съветник.

За председател на партия ГЕРБ в Перник са номинирани:

Депутатът Александър Александров

Общинския съветник Денислав Захариев

Областния управител Емил Костадинов.

Членовете на партия ГЕРБ са гласували върху листчета, които след гласуването са прибрани от народния представител и член на Изпълкома на ГЕРБ Красимир Велчев. Той не е прочел резултатите от гласуването и е казал, че централата на партията ще реши, кой да бъде новия общински лидер на партия ГЕРБ в Перник на мястото на Ирена Соколова.

Коментари

коментара