ЛЮБОПИТНО: Двама мъже, влюбени в една и съща жена, заживяха заедно с нея

Двамата приятели се влюбиха едновременно в една и съща жена. Сега тримата живеят заедно като в приказка. Звучи шокиращо, но е факт.

40-годишният Дино Де Соуза и 30-годишният Сауло Гомеш от Бразилия се срещат за първи път с 27-годишната Олга от Беларус в бар в Барселона през 2019 г., пише varna24.bg.

Двамата мъже не искали да развалят дългогодишното си приятелство. За да няма сърдити, те решили едновременно да излизат с младото момиче. Тя от своя страна нямала нищо против.

„Химия между нас тримата бе много силна. Бих искал да опиша това, което става между нас, но ми е беден речникът“, споделя Сауло Гомеш.

Отначало тройката е получавала само и единствено шокирани реакции от семействата си и приятелите. Триото прави обаче всичко възможно обясни на близките им, че любовта между тях е наистина силна.

„Гледаме философски на нещата. Не обръщаме внимание на негативизмите около нас. Изобщо не ни пука какво мислят другите за нас. Разговаряме много. Подкрепяме се. Ако един от нас има проблем, то проблемът се превръща в общ“, казва пък Дино Де Соуза.

Триото в момента живее в Тулуза Франция и планира да има деца.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply