Тази българка си търси силен мъж

Това може би е дамата с най-ексцентричен външен вид в границите на България… и не само. Редица чужди предавания и медии проявяват интерес към Андреа Иванова, която стана известна с прозвището BG Барби. Преди броени дни, блондинката стана на 22 години и сложи хиалурон в устните си – за 16 път! Ново, 17-то инжектиране предстои през този месец.

Въпреки това, няма пластични операции по себе си, но мечтае да сложи силикон в гърдите си възможно най-скоро. Екстеншъни, платинено руса коса и тежък макиаж са другите задължителни компоненти за Андреа, но тя избягва да ги слага, когато ходи на лекции.

Да, разбрахте правилно. BG Барби е студентка в Софийския университет и учи немска филология с избираем модул скандинавски езици. Различният й външен вид не влияе на отношението към нея от страна на преподавателите, тъй като 22-годишната Барби редовно посещава лекциите и се стреми да бъде изрядна. Тя твърди, че след трансформацията интересът от страна на мъжката аудитория към нея е огромен и много повече от преди, но половинка към момента няма.

Андреа Иванова е от Бургас. Флагман.бг откри атрактивната дама още през 2016 година, когато тя бе абитуриентка и се появи по фамозен начин на бала си.

Ето какво още разказа BG Барби Андреа Иванова в интервю пред колегите от Trafficnews.bg:

– Скоро вие празнувахте рожден ден! Разкажете ни за празника си?

– Празнувахме в ресторант, тип механа. Край мен бяха най-близките ми приятели от моето обкръжение. Получих също така и много подаръци, сред които обеци с кристали „Swarovski“ и козметика, а от моята майка получих дрехи, които предварително си бях избрала.

– А какво си подарихте самата вие?

– Конкретно тази година сама, лично на себе си, не съм си подарила все още никакъв подарък, но мисля, че за да правиш подаръци на себе си не е нужен конкретен повод. Това може да се случи по всяко време на годината!

– Обмисляте ли нови пластични интервенции?

– Обмислям да, но всяко нещо с времето си. Обещавам, че ще уведомя вас, медиите, когато ги осъществя.

– Все още ли има интерес от другите държави към вашата външност?

– Да, има все още интерес! Статиите за мен са преведени на всички езици и са разпространени в цял свят, участвах в документален проект за руската телевизия REN tv, както и в друг – с немска телевизия. Също така, дадох няколко интервюта и за британски медии, благодарение, на които се разпространиха новините за мен по цял свят. В момента имам покани от радиа в Южна Америка, както и за различни сутрешни блокове и предавания за Германия.

– Какви са бъдещите ви планове, споделете нещо интересно около себе си?

– Попринцип, не си правя точни и ясни планове за бъдещето, тъй като за повечето от нас то е неясно. Имам някакви цели, които се надявам и желая да постигна във времето. Благодарна съм за подкрепата и комплиментите, които получих от много хора, та дори и от хейта, който няма как да подмина, разбира се.

– Имате ли вече мъж в живота си?

– Не, в момента не съм обвързана.

– Колко пари до момента сте вложила в интервенции?

– Честно казано, не съм пресмятала точно колко пари точно съм вложила. Като се има предвид, че една ампула хиалурон е 600 лева…, смятайте…

– А коя е пластичната операция, която мечтаете да си направите?

– Операцията, която желая да си направя в бъдеще е да си поставя силиконови импланти в гърдите.

– Какъв тип мъже харесвате?

– Нямам определен тип мъже, който да следвам. Мога да харесам и по-светли и по-тъмни… нямам определен типаж за външност. Всеки е индивидуален и има своите положителни и отрицателни качества! Мога да харесвам коренно различни един от друг мъже, зависи от личността и дали ми е приятно и спокойно с този човек. Единствено смятам, че един мъж трябва да е по-силен от жената, за да може да се разчита на него в трудните моменти.

– Има ли повече интерес от страна на мъжката половина със сегашния ви външен вид?

– Да, определено имам повече мъжко внимание от преди. Даже, бих казала, огромно мъжко внимание!

– Получавате ли често негативни коментари относно визията си и как ви влияе това?

– Да, наред с многото комплименти, получавам и негативни коментари и съобщения. Това е нормално, предвид нестандартната ми визия. Отрицателното мнение не ми влияе, тъй като аз се харесвам така и се чувствам щастлива с тази визия, а и тя ми донесе световната популярност, за което съм безкрайно щастлива.

– Има ли популярна личност, на която подражавате и коя е тя?

– Не, няма определена популярна личност, която да ми е идол. Според мен, всеки трябва да има индивидуален стил и поглед върху нещата. По-скоро, трябва да се стараем да вземаме идеи от популярните личности, които харесваме, за да изградим цялостния си образ, а не да копираме някого изцяло.

– Как минава един ваш ден?

– Различно. Като цяло, посещавам лекции, излизам вечер с приятели или доста често прекарвам време в мола – сама! Това ми действа най-успокояващо – разходка, пазаруване и хапване в мола. А вечер доста често заспивам много късно, тъй като обичам да чета.

– В момента вие сте студентка. Има ли преподаватели от университета, които не приемат външния ви вид и как се отнасят те с вас?

– Не, нямам проблеми с нито един преподавател в университета, тъй като за тях е важно да посещаваш часовете и да изпълняваш студентските си задължения. За тях това, как изглежда студента, не е от значение, а и също така в университета много често не съм гримирана, тъй като рано сутрин нямам достатъчно време да се приготвям.

– Имате ли любима книга ?

– Ами имам много любими, но чета предимно книги свързани с психология и философия. Чета много и онлайн, както книги, така и статии свързани с това.

– Коя е най-голямата ви мечта, която все още не сте сбъднала?

– Аз смятам, че думата мечта не е много подходяща в този случай. Повече харесвам думата ЦЕЛ. Ако започнем да наричаме мечтите си цели, може би ще се стремим и да ги постигаме и няма да гледаме на тях като нещо невъзможно. Според мен, най-голямата ни мечта или цел трябва да е просто да се молим и да се стремим към по-добър и щастлив живот, така както всеки от нас го разбира.