Жена снима войник на летището, а историята му трогна хиляди хора

Раждането на дете е един от най-ценните моменти в живота на всеки човек, но не всички татковци могат да присъстват, за да видят, за първи път своята рожба. Такава е историята на един американски войник, който не успява да бъде с жена си в този важен за двойката ден.

Войникът е трябвало да пътува за родния Брандън, Мисисипи в събота, но това не се случва, пише Би Би Си (BBC) Полетът на Брукс Линдзи се оказва отменен в последния момент. Така Брукс чака на летището за следващ полет, но въпреки неприятната изненада, войникът успява да бъде, макар и виртуално, със своята жена Хейли Линдзи.

Благодарение на приложението FaceTime, Брукс проследява всеки момент от раждането на неговата дъщеричка Мили. Трогателният момент е уловен от един напълно случаен човек – Трейси Доувър.

Реакцията й е бърза и снима, без да знае първоначално, какво всъщност гледа Брукс на телефона си. „Той плачеше и сърцата ни се разтопиха, дадохме му необходимото уединение. Когато чухме бебето, всички се зарадвахме за него. Споделям снимката, защото никога не искам да забравяме войниците, които служат и се жертват ежедневно за нас„, пише Трейси Доувър на страницата си във Фейсбук, където качи трогателната снимка на Брукс Линдзи.

Снимката развълнува хиляди хора в социалната мрежа – тя събра над 221 хил. харесвания и над 100 хил. споделяния.