Шинейд О’Конър потресе света: Живея сама в мотел и се боря да остана жива!

Ирландската певица Шинейд О’ Конър сподели сърцераздирателен запис, в който разкри, че има суицидни мисли и че живее сама в мотел в Ню Джърси, защото всички са я оставили.

Педесетгодишната певица публикувала дванадесетминутно видео в своята официална страница във Facebook, в което казала, че е сама вече две години, защото „на нейното семейство и Ирландия не им пука“.

Изпълнителката на популярната песен „Nothing Compares 2 U“ вече две години живеела сама в мотел.

„Надявам се, че това видео помогна. Не на мен, а на факта, че аз съм само една от милион хора, които са като мен, които не разполагат с ресурси, да си помогнат сами. Няма никой в ​​живота ми, освен моя лекар, психиатър, най – прекрасният човек на Земята, който казва, че съм негов герой – и това е единственото, което ме поддържа жива, факта, че съм негов герой, което е много жалко. Психичното заболяване е като наркотик – не се интересува кой сте. А знаете ли какво е най-лошото? И срама не се интересува кой сте… „казала разплаканата Шинейд във видеото.

Певицата обяснила, че е имала три психични заболявания и че чакала семейството й да помогне и да я отведе у дома.

„Деца мои, приемливо ли е майка ви да живее в мотел? Нима не съм ценна? Джон Рейнолдс, аз съм майка на децата ти… Да, пишех някои яростни имейли и глупости по Facebook, така че какво? – казала Шинейд и уточнила, че две години от живота й се въртят около това да остане жива.

През май 2016 г., Шинейд се обявява за изчезнала, но по-късно е намерена и върната в болница. Всичко това се случило след като тя заплашила, че ще се самоубие, ако не й бъде върнато попечителството над малкия й син Шейн, който тогава бил на 13 години.

Ирландската музикална звезда има четири деца от четирите си бракове.

Коментари

коментара