Чудо! Това е стоманеният човек на България! Поема смъртоносни удари и му няма нищо! Момичета, оставете напомпаните мъжки кифли във фитнеса и вижте този здравеняга – хем умен, хем силен!

Компютърен специалист има тяло от стомана и никакви удари не могат да му повлияят, защото той дори не ги усеща, показа Нова телевизия.

„Аз съм на 25 години, компютърен програмист, от 8 годишен се занимавам с бойни изкуства, но в началото не проявявях голям интерес към тях“, казва Александър Димитров.

„На 14 години започнах да се интересувам от кунг-фу филми, научих за шаолинското желязно тяло – техника, която позволява да се поемат смъртоносни за останалите удари, без дори да ги усетя“, разказва стоманения човек.

„Нямам нито едно наранявание, нито една травма, нито веднъж не съм бил в болница. По-здрав съм от всякога“, гордее се той.

„Много хора ми казват, че съм нечовешки здрав и ако отида в ММА, ще победа всички, но аз не тренирам да се бия, а стоманено тяло за здраве“, казва стоманения Сашко.

От Нова телевизия извикаха двама здрави биячи, които го нокаутираха, но на Сашко му нямаше нищо.

„Ако един нормален човек получи ударите, които му нанесохме, най-малкото щяхме да му изкараме въздуха, а на него нищо му няма“,каза единия от биячите.

„Всеки, който иска да има стоманено тяло, може да започне упражнения, като седи на дървен кол по 30 минути на ден“, посъветва стоманения човек.

„Не ям здравословна храна, а каквото ми падне. Гледам да са повече въглехидрати и хляб. Искам да кажа, че стоманеното тяло носи здраве, а не обратното. Не притежавам никакви специални енергии, просто здрави тренировки“, каза Димитров.

„Пожелавам ви да следвате мечтите си. Това е единственият път към успеха“, каза Александър Димитров.

Коментари

коментара