Момиче застреля майка си, след това запали цялата къща

Тийнейджърка застреля майка си в главата, след това запали семейната къща в опит да прикрие престъплението, твърди полицията от щата Илинойс в САЩ.

15-годишната Анна чакала 53-годишната си майка Пеги, за да се върне от работа, след което я застрелял с пистолет, убивайки я на място.

Скандалното е, че след убийството, Анна пише във Фейсбук: „Не знам дали може да ме видиш сега, но ако можеше, искам да ти кажа, че си ми най-добрия приятел. Има много неща, които исках да направя с теб, мамо. Не бях винаги най-добрата дъщеря и поради това съжалявам. Мамо, обичам те, искам да го знаеш. Никога няма да те забравя.

По думите на инспектора, Анна казала на майка си да сложи кърпа на лицето си, след което я застреляла. После изпратила съобщение на приятелката си Рейчъл, на което признала за престъплението. Тя не повярвала и момичето изпратило снимка на убитата си майка, за да се увери.

Рейчъл отишла при Анна, за да и помогне да прикрият престъплението. Почистили кръвта, а тялото преместили в стаята и обвили с чаршафи. Ден след това решили да избягат. Наклали огън в къщата, за да унищожат всички доказателства. Анна отишла при разделения си баща, а Рейчъл в своя дом.

Пожарникарите огасили огъня, а Рейчъл казала на майка си за случилото се. След това и Анна направила признание пред полицията.

Двете момичета ще се явят пред съда в началото на месец август. Засега не са известни подбудите на Анна, за да убие майка си.

Коментари

коментара