Уникален ден е днес! Всичко, каквото кажете се превръща в реалност!

Луната днес е в знак Риби. Време да се обърнете към своя вътрешен мир, да почувствате кое влияе зле на психиката ви и да се опитате да очистите своя живот от негативното въздействие. Подходящо е посещение на църква и други свети места, медитация и молитва.

Ако осъществите запознанство при Луна в Риби, то може да се окаже много полезно за шлифовка на вашите душевни качества. Един друг ще сте си необходими за духовното си развитие.

Деловите връзки създадени сега, може да не привлекат видими резултати, ако дейността не е свързана с благотворителност, религия, болници и места лишени от свобода. Приятелските отношения могат да бъдат продуктивни при даване на полезни съвети, оказване на психологическа подкрепа.

От 18:15 до 18:21 ч – тези 6 минути са непълноценни, затова в тях не започвайте нищо важно. След това Луната преминава в знак Овен.

Седми лунен ден (от 11:22ч до 12:04 на другия ден) – състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали заболявания в този ден лесно се лекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда.

Многословието и ругатните водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипяване на гласа. Силата на словото е голяма в този лунен ден. Каквото кажете, може да се осъществи, затова внимавайте какво говорите. Не отправяйте клетви. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас.

Бизнес – този ден е един от най-удачните за бизнес. Деловите хора трябва да внимават при работа с документи и други ценни книжа. Има възможност да се реализират планове и идеи, появили се в предишното лунно денонощие.

Партньорите са склонни да проявяват доверие. Има голяма възможност да намерите нови клиенти, помощници, покровители. Подкрепа могат да окажат близки и роднини. Направлявайте своята активност към реализация на замислите ви и осъществяване на плановете.

Секс – не трябва да се бърза. С колкото може повече любовна прелюдия, продължителни любовни игри, много нежни думи, комплименти, рецитиране на стихове. Много подходящо е съвместното четене на еротична литература, не порнографска обаче. Говорете повече любовни думи, не се скъпете на взаимни комплименти.

Не забравяйте, че казаните думи в седми лунен ден се въплъщават с времето в реалността и ако сега казвате на своята жена, мъж, любовник или любовница, че са страхотни, приказни и секси, скоро ще станат точно такива.

Луната ви призовава към романтичен и страстен секс, така че не се отказвайте!

ПИК

Коментари

коментара