Има ли нещо между Виктория и Алекса от „Игри на волята“?

За новия шампион от „Игри на волята“ Алекса се говори от ден първи на тазгодишния сезон – покрай спечелените битки, любимата му Елица, която отпадна рано от надпреварата и за какво ли още не. От един момент нататък обаче, започна да се говори много и за отношенията на сръбския спортист с волейболистката Виктория.

Факт е, че двамата бяха най-острите характери в шоуто и като такива предизвикваха серия от коментари от всякакъв характер. Приятелството им във формата неведнъж беше обсъждано от останалите – и най-често неодобрявано. Нещо повече – Виктория бе набедена и от последователите си в Инстаграм, че е влюбена в Алекса.

Отговорът й, очаквано, предизвика двойно повече реакции!

„Елица единствено може да е щастлива, че Алекса е намирал толкова верен приятел! Защото точно това сме аз и Алекса“, категорична е Виктория, която се кълне, че между нея и сърбина няма прекрачени граници, въпреки че някои техни моменти отстрани приличаха повече на флирт.

„Извоювайте си моето място и ще се радвам да ви гледам“, добави още Виктория на хейтърите си, които провокира да последват стъпките й в шоуто, за да има и тя шанса да ги коментира отстрани./show.blitz.bg

Коментари

коментара