Milk shake възстановява естествения блясък на вашата коса

Milk shake е италианска марка професионална козметика за коса, създадена през 1999 година с вдъхновението да черпи сили от природата, за да възстанови здравето и блясъка на косата. Заради иновативните си идеи, брандът бързо се налага на пазара и е обявен за един от най-бързо развиващите се в бранш, в който конкуренцията е забележителна. Milk shake предлага над 100 продукта за коса, които се продават в повече от 40 държави по света. Обединени са в различни линии, които са насочени към конкретен тип коса и неговите специфични нужди. В продуктите на Milk shake по най-добрия начин са съчетани иновативни формули с подхранващата сила на млечни и растителни протеини, озарени с уханни плодови екстракти.

Продуктите на Milk shake впечатляват с безкомпромисното си качество и великолепните аромати

Разработени са както шампоани с различно действие, така и балсами, подхранващи и стилизиращи спрейове, и специфичният за Milk shake продукт – сметана за коса. Сметаната за коса на Milk shake е включена в някои от колекциите като хидратиращата Moisture plus и обогатената с млечен протеин – Treatments. Получила е името си, тъй като поради външния си вид и вкусен аромат наподобява сметана за сладкиши, но е сладко изкушение, което подхранва и заздравява вашата коса, прави я блестяща и лесна за разресване и оформяне.

Повечето колекции на Milk shake са подходящи за суха и дехидратирана коса

Те възвръщат жизнеността и блясъка благодарение на различните си подхранващи съставки. Природната сила на аргановото масло е основна тайна на оздравяващото въздействие на сериите продукти Argan Range и Integrity System на Milk shake, като последната е обогатена и с масло от мурумуру. Ако косата ви се нуждае от екстремна хидратация, може да я получи чрез продуктите от серията Moisture plus на Milk shake, озарени с подхранващата свежест на папая, годжи бери и ягода. Допълнителна хидратация на косата ви придават и продуктите от серията Sensorial Mint, които черпят допълнителна свежест от натурална мента и градински чай. Колекцията Volume Solution на Milk shake е идеалното решение за тънка и лишена от обем коса. Шампоанът, балсамът и спреят, включени в серията, нежно почистват косата, заздравяват косъма и придават дълготрайна плътност, без да утежняват. Активните съставки в колекцията са млечни протеини, както и растителни протеини от киноа и ориз, озарени с органични плодови съставки. Серията Daily Care на Milk shake включва шампоан и балсам, които са подходящи за ежедневна употреба. Екстрактите от ябълка, слънчоглед, алое и млечен протеин почистват нежно и деликатно, хидратират косъма, успокояват скалпа, придават блясък, улесняват разресването, намаляват изтъняването на косата и стимулират растежа. Специално за фина и изтъняла коса от Milk shake са разработили серията Energizing Blend. В нея освен шампоан и балсам е включен също уплътняващ лосион за скалпа.

Продуктите на Milk shake запазват цвета на боядисаната коса

Серията Color Care съдържа шампоан, балсам, маска подходящи за различни нюанси на боядисаната коса. Разработена е и специална матираща сметана за руса коса, както и няколко цветни сметани за коса, създадени за моментално освежаване на цвета и стилизиране на косата. Продуктите от серията Color Care на Milk shake придават мекота и блясък и запазват свежия цвят на боядисаната коса за по-дълго време. Специално за руса коса е разработена колекцията със сладка лайка Sweet Camomile.

Запознайте се подробно с богатия продуктов каталог на Milk shake и изберете най-подходящите продукти за вашата коса. Както виждате разнообразието е голямо, което гарантира индивидуален подход в разрешаването на конкретни проблеми и достигането до здрав и блестящ вид на вашата коса.

 

Коментари

коментара