Как да залагаме от мобилното приложение на Bet365

Когато стане дума за лидерите на световния букмейкърски пазар, едно от имената, които веднага излиза на преден план, е това на Bet365. Британският бетинг гигант е създаден още в началото на XXI век и се наложи като водещ в хазартния сектор. Няма и как да е иначе, тъй като там ще намерите абсолютно всичко интересно за любителите на залози, като офертите постоянно се увеличават и разнообразяват. Напоследък е все по-модерно да се залага чрез мобилното приложение на Bet365, тъй като броят на хората, използващи „джаджи“ постоянно се увеличава. Според последните проучвания те вече са над 70 процента, а под 30 процента остават тези, които все още залагат през настолния си компютър или лаптопа. Важно е да отбележим, че няма никаква разлика между опциите, които се предлагат чрез десктоп версията, и тези на мобилния телефон или таблета ви.

Също така трябва да уточним, че няма смисъл да търсите приложението на британския бранд в Google Play, например, тъй като те не толерират хазартни компании. Това важи и за останалите водещи сайтове у нас, които също предлагат на сайта си своите апликации. Затова обаче няма да имате проблем да си го дръпнете директно от сайта на Bet365.

Програмата е напълно функционална и не ви ограничава по никакъв начин по време на игра. Вие можете да правите залагания, да наблюдавате измененията на коефициентите в реално време и дори да гледате някои срещи на живо. Всичко това може да става докато сте в обедната си почивка, на разходка в парка, докато се возите в метрото или сте на по бира с приятели. Ето и стъпките, с които да си свалите апликацията за Android. Мобилното приложение може да бъде открито на официалния сайт на букмейкъра. То е безплатно за изтегляне. За целта трябва да отидете в най-долната част, където има линк „Виж всички Приложения на bet365“. Изберете спортното приложение, за да започнете изтеглянето. Уверете се, че отметката в раздел „приложения“ за инсталиране на странични апликации на вашето устройство е поставена, след което можете спокойно да завършите инсталацията на Bet365 .apk файла.

Феновете на операционната система iOS също няма да останат разочаровани, тъй като британският букмейкър е помислил и за тях. Подобно на приложението за Андроид, iOS апликацията е напълно функционална, без ограничения. Може да депозирате средства, следите стойностите на коефициентите и правите залози. Приложението реагира почти мигновено на докосванията и спестява много мобилен трафик, благодарение на оптимизирания за работа с преносими устройства интерфейс. В случай, че имате iPhone или iPad, може да потърсите Bet365 app директно в App Store-а. Той ще ви извади актуалните приложения на Бет365 и може да ги свалите безопасно и напълно безплатно. Ако все пак предпочитате, може да се върнете на сайта на букмейкъра и да стартирате тегленето директно от там.

Онези от вас, които не желаят да теглят отделни апликации, също имат алтернатива. Те могат да използват мобилния сайт на Bet365. Няма никакви специални изисквания за достъпването ми. Трябва просто да го заредите в бразуъра на устройството си. Интерфейсът на мобилната версия на сайта и на апликацията са почти идентични и са изпълнени в характерните за букмейкъра светло сиви и зелени акценти. В сравнение с десктоп версията на сайта, мобилната не се различава особено. Разбира се, мобилната версия на сайта на Bet365 е направена по специален начин, така че интерфейсът динамично да се нагажда според големината на екрана на мобилното устройство и същевременно да е удобен за работа.

Коментари

коментара