Кои модели панталони прикриват излишните килограми

Не е тайна, че правилните подбраните панталони могат да скрият излишните
килограми и да подчертаят талията, дори и да няма такава. Днес ще ви разкажем за най-успешните модели, които визуално ще удължат краката ви и ще ви направят по-стройни.

Панталони с висока талия

Този тип панталони ще помогнат визуално да издължаване на краката и визуално намаляване на талията. Те изглеждат хармонично съчетани с обемни пуловери, текстурирани ризи и удължени якета, а в комбинация с ефирни блузи  ще създадат изразителен силует, тип пясъчен часовник.

Широки макси панталони

Широките панталони са хит на този сезон. Много дами залагат именно на тях. Отдайте предпочитание на модели с висока талия и дължина макси – това ще ви направи неотразими! Визуално такива панталони не само ще удължат краката, но и ще ви направят да изглеждате по-високи. Можете да ги носите с втален или полувтален топ, обувки с акцент и разбира се, не забравяйте да подчертаете талията си с колан.

Макси панталони с вертикални принтове

Отличен избор за по-пълни дами. Панталоните с такъв принт визуално ще прикрият несъвършенствата в бедрата, а ако ги комбинирате с яке с вертикални райета, силуетът ще изглежда още по-съвършен. За по-добър ефект можете да комбинирате с удължен блейзър или разкопчана жилетка, както и с пуловер с вертикални плетки или ивици.

Макси панталони над глезена

Ако трябва да отклоните вниманието от пълните бедра, съсредоточете се върху глезените. Така например, панталон със средна и висока кройка ще ви помогне много в това отношение. По-добре е да ги носите с обувки с токчета, за да се акцентира върху изящните глезени.

Макси панталони, заострени в долната част

Те също фокусират върху глезените – най-тясната част на краката, поради което правят фигурата да изглежда по-тънка, а визията – по-елегантна като цяло. Ако панталоните имат ръбове, обърнете внимание, че те не се гладят в областта на ханша, в противен случай ще развалите ефекта от кройката и панталоните, вместо да ви направят да изглеждате по-елегантни, напротив – ще ви добавят визуално някое и друго килце.

Съвети за избор на панталони за дами с нисък ръст

Дребничките дами изглеждат много женствено. Те трябва да пробват прави панталони или леко заострени в долната част модели. По-добре се откажете от панталоните, които са твърде свободни. Но модерните опции с райета са точно подходящи за вас, защото вертикалните ивици ще „добавят“ липсващите сантиметри. И е по-добре да откажете късите панталони. В същото време нека горната част на тоалета е или скъсена, или дълга, но вталена. Не изхвърляйте свободното яке – винаги можете да го носите с широк колан!

Коментари

коментара