Дизайн на спалното бельо – как да изберем цвят и модел?

Според статистиката човек прекарва една трета от живота си в спалнята и това е впечатляващо. Ето защо е толкова важно да прекарате това време в комфорт и да обърнете специално внимание на всичко, което ви заобикаля в леглото. Не заслужаваме ли по -добър матрак и по -добро спално бельо? Така че тези почти 30 години да минат в най -спокойно състояние, с бодро настроение и хармония със себе си.

Дизайн и цвят

Имаше моменти, когато дизайнът на спално бельо, неговата съвместимост със спалнята, бяха напълно игнорирани и беше обичайно нещо да се смесват различни комплекти. Беше лукс и радост да си купя ново спално бельо. Времената се промениха, има повече възможности и мнозина вече разбират, че правилният цвят и стил на спалното бельо е ключът към „спалнята -мечта“.

Листът е основата, така че е добре, ако е монохромен, което означава, че ще отговаря на почти всичко. Необходимо е да го изберете така, че да бъде хармонично съчетан с общия стил на спалнята и цветовата палитра на декора. Изборът на завивка и калъфки за възглавници зависи от това.

Ярките щампи са по -подходящи за мебели от тъмно дърво, по -спокойни щампи за модерни мебели в светли нюанси, стените на спалнята в този случай трябва да бъдат едноцветни. Ако вашата спалня има тапети с интензивен печат или ярки мебели, тогава е по -добре да изберете обикновено бельо – това ще създаде хармония в интериора.

Дизайнът и цветът на спалното бельо стават особено актуални сега, когато отворено легло без покривало набира все по -голяма популярност. Това е практично – първо, не е нужно да купувате допълнително покривало, а доброто покривало е скъпо, и второ, ще отнеме много по -малко време за оправяне или разстилане на леглото и не е нужно да търсите допълнително място за покривало за легло.

Съвет: Покрийте леглото с одеяло, хвърлете небрежно няколко възглавници и подходяща обвивка – перфектното легло е готово!

Източник: e-broshura.com